IQtech, de specialist op het gebied van elektronica installaties in de maritieme sector.
Uw business partner in innovatieve oplossingen op het gebied van Elektrotechniek.
Uniek in Water Monitoring Systemen in de baggerindustrie.
Project en seriematige paneelbouw.

Assemblage

Door onze jarenlange kennis en ervaring in de panelenbouw en draad/kabel assemblage zijn wij in staat hoge kwaliteitseisen, flexibiliteit en optioneel testprocedures aan te bieden tegen een concurrerend tarief. Door slimme processen zijn wij ook op de afdeling assemblage in staat zowel op projectbasis als seriematig te assembleren.

Vanwege de variëteit in half- en eind- producten welke op deze afdeling geassembleerd worden, is de assemblagekennis van de medewerkers hoog en divers. Door deze gevarieerde kennis en ervaring kunnen wij u op een breed vlak voorzien van advies met betrekking tot de “design for assembly”, anders gezegd de produceerbaarheid en het gebruik van onderdelen in uw producten.

“Tijd is geld!” Een kreet die vandaag de dag steeds meer voorkomt. Door de mogelijkheid om prefab (geheel voorbereid voor installatie) uw product te kunnen toeleveren, kunt u tijdswinst behalen op uw installatieprojecten.

Wanneer u meer informatie wenst over assemblage mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Engineering & Advies

Onze specialisten zetten hun jarenlange expertise tot u beschikking. 

Assemblage

Efficiënte samenspel van logistiek en procesbeheersing.

Installatie & Implementatie

Uw partner voor zowel het ontwerpen als het uitvoeren.

Panelenbouw

Panelenbouw voor verschillende sectoren.