IQtech, de specialist op het gebied van elektronica installaties in de maritieme sector.
Uw business partner in innovatieve oplossingen op het gebied van Elektrotechniek.
Uniek in Water Monitoring Systemen in de baggerindustrie.
Project en seriematige paneelbouw.

Installatie & Implementatie

Installatie

Elke operatieomgeving heeft zijn eigen richtlijnen omtrent installaties en werkzaamheden. Van eisen om extreme weersomstandigheden tegen te gaan tot strenge regels omtrent stabiliteit en veiligheid. Of het nu in de voedselindustrie is of in de offshore, IQtech bezit de expertise om hiervoor zorg te dragen.

Na het bepreken van de gewenste specificatie en eisen, kunnen we direct aan de slag met uw installatie. Met de vereiste materialen en altijd volgens de actuele richtlijnen.

Implementatie 

In de laatste stadium van de installatie zorgt IQtech ervoor dat uw systeem vlekkeloos in bedrijf gesteld wordt. Dit houdt in dat we een door u goedgekeurde testprocedure volledig uitvoeren en het systeem op de werking van alle functies te testen. Alle I/O’s van het systeem worden één voor één gecontroleerd, de hardware en instrumentatie worden gecontroleerd op juistheid van aansluiten en alle gebruikte componenten worden gecheckt of deze aan de gevraagde specificaties voldoen. Vervolgens kunnen we de software in het systeem activeren en volledig testen.

Als de installatie volledig in bedrijf is gesteld, dragen we deze over aan u of de eindgebruiker. We blijven echter stand-by om gebruikers te ondersteunen en waar nodig aanpassingen door te voeren.

Engineering & Advies

Onze specialisten zetten hun jarenlange expertise tot u beschikking. 

Assemblage

Efficiënte samenspel van logistiek en procesbeheersing.

Installatie & Implementatie

Uw partner voor zowel het ontwerpen als het uitvoeren.

Panelenbouw

Panelenbouw voor verschillende sectoren.