IQtech, de specialist op het gebied van elektronica installaties in de maritieme sector.
Uw business partner in innovatieve oplossingen op het gebied van Elektrotechniek.
Uniek in Water Monitoring Systemen in de baggerindustrie.
Project en seriematige paneelbouw.

Baggerindustrie

Environmental monitoring

De wereldwijde trends van toenemende bewustwording van de milieueffecten door menselijke inspanningen, middelen en operaties zijn tegenstrijdig met de bagger-activiteiten. Deze tegenstrijdigheid en ons respect voor het milieu is de stimulantia voor onze innovatieve oplossingen in baggeren-monitoring technologie. Deze oplossingen resulteren onder andere in een hoge kwaliteit data & informatie die real time aan de beslissende partijen gepresenteerd kunnen worden.

IQtech heeft alle nodig kennis en ervaring om een volledige systeem te leveren. Alle nodige instrumenten en de bijbehorende software worden aan de behoeften van de bagger-monitoring geïmplementeerd.

In onze samenwerking met de grote baggerbedrijven hebben we een complete en praktische oplossing voor Water Monitoring Systeem (WMS) ontwikkeld. Deze WMS kast beschikt over variatie van I/O porten, Analoge inputs, GPRS en Radio communicatie en veel uitbereidingsmogelijkheden. Met de instrumenten van partners als Nortek, Campbell, n-Seatec, YSI, RDI, Nautikaris enz., wordt de temperatuur, diepte, troebelheid, zoutgehalte, golf- en stroming data nauwkeurig gemeten en real time op elke locatie in de wereld gepresenteerd. Onze WMS-kasten bieden gegevens van hoge kwaliteit onder veeleisende omstandigheden.

Survey installatie

Survey is de wetenschap van het nauwkeurig meten en lokaliseren zonder grenzen en beperkingen, of het nu op het land is of onderwater. De technieken die tijdens bagger-en maritieme werk worden toegepast om het baggerproces te monitoren zijn voor IQtech bekende termen.

Voor al uw vragen en nodige support op het gebied van elektrotechniek in baggerindustrie zoals; installaties op kranen, surveyboten en schepen kunt u bij IQtech terecht. 

Engineering & Advies

Onze specialisten zetten hun jarenlange expertise tot u beschikking. 

Assemblage

Efficiënte samenspel van logistiek en procesbeheersing.

Installatie & Implementatie

Uw partner voor zowel het ontwerpen als het uitvoeren.

Panelenbouw

Panelenbouw voor verschillende sectoren.