IQtech, de specialist op het gebied van elektronica installaties in de maritieme sector.
Uw business partner in innovatieve oplossingen op het gebied van Elektrotechniek.
Uniek in Water Monitoring Systemen in de baggerindustrie.
Project en seriematige paneelbouw.

Maritieme sector

In elke schip zijn de elektronica installaties de kern waarvan vrijwel alle activiteiten aan boord afhankelijk zijn. Stabiliteit van deze Installaties is daarom cruciaal.

IQtech denkt met u mee om de juiste oplossingen te vinden waarmee een stabiel systeem aan boord ontworpen en geïnstalleerd kan worden. Losliggende kabels, willekeurige locaties voor de apparatuur en de variaties van de werkmethodes zijn goede voorbeelden van oorzaken voor een onstabiel systeem.

Samen met u bestuderen we de probleem en vinden we de juiste oplossing om het systeem zo optimaal mogelijk te laten functioneren. IQtech zorgt indien van toepassing voor een prototype die als testsysteem ingezet kan worden, dit om het systeem in werking te kunnen testen en de aandachtspunten tijdens de praktijktest uiteraard aan te kunnen passen. Wanneer u als relatie tevreden bent over het product (prototype), dan starten we met het produceren van het eindsysteem of installatie. Echter eindigt dit proces niet bij het leveren van het systeem, IQtech blijft beschikbaar voor onderhoud en verdere optimalisatie van de geleverde installatie.

Engineering & Advies

Onze specialisten zetten hun jarenlange expertise tot u beschikking. 

Assemblage

Efficiënte samenspel van logistiek en procesbeheersing.

Installatie & Implementatie

Uw partner voor zowel het ontwerpen als het uitvoeren.

Panelenbouw

Panelenbouw voor verschillende sectoren.